Turecko, all inclusive, ranní jóga na pláži i bohatý výběr vynikajícího zdravého jídla. To a mnohé další jsme si koncem června užívaly na wellness pobytu LÉTO V POHYBU. Téměř dvacet účastníků si s námi dopřálo úžasnou dovolenou spojenou s péčí o sebe – v oblasti KRÁSY, ZDRAVÍ, POHYBU i VÝŽIVY! 

Lonicera Resort & Spa Hotel se nachází u známé pláže Incekum v zátoce Fugla a v oblasti Avsallar je považován za jedno z nejlepších ubytování. Každý den jsme se zde příjemně protáhli při senzačních lekcích ranní jógy a užívali si cvičení na pláži, na terase, nebo v parku na trávě s výhledem na moře. Zato na večerním aerobicu a posilovacích lekcích jsme se pořádně zapotili. Na naše tréninkové lekce se dokonce zapojili i naše malé ratolesti a mladí sportovci. 

Odměnou pak byly společné večeře na terase s romantickým výhledem na moře a k tomu bohatý výběr vynikajícího zdravého jídla. Poslední den jsme pro účastníky připravili tombolu, ve které ženy vyhrály kosmetiku – Aloe Vera sprej na tělo a oční krém, poukázky na cvičení a na letní kosmetické ošetření.

Kromě nádherné písečné pláže jsme měli k dispozici také krytý i venkovní bazén, saunu, posilovnu, prostornou zahradu a pro děti i mini zoo :). Hotel nabízel skvělé služby a počasí bylo nádherné. Prostě jsme si to náramně užili! Děkujeme!

Těšíme se na Vás na podzimním wellnessu, který pro Vás už nyní chystáme. Více zde.