Jak posílit střevní mikroflóru, zvýšit imunitu těla dostatkem vitamínů a minerálů z těch správných surovin a zároveň se dosyta najíst a nádherně si pochutnat?! Síly tentokrát propojil Finclub, Harmonie těla a duše a Atelier Kupa.
Nejprve jsme se posilnily nápojem z aloe vera s čerstvou pomerančovou šťávou a naladily se na přípravu kvašené zeleniny plné enzymů a vitamínů. V zimních dnech tak posilníte střevní mikroflóru a celkovou imunitu těla.
Dále jsme si dopřály zapečené batáty s dýní a sýrem, skvělý tip na chutnou a lehkou večeři. Vyváženou stravu zajistí čočková polévka s kořenovou zeleninou a kváskovým chlebem, která příjemně zahřeje a hlavně zasytí. Na závěr lahodný a lehký dezert z ovesných vloček, s tvarohem a lesním ovocem vykouzlil blažené úsměvy všech zúčastněných.
Předvedly jsme si nenáročné recepty, naučily jsme se, jak správně držet nůž při krájení cibule a hned jsme si objednaly misky na klíčení semínek a skvělé struhadlo na parmezán. Tímto děkujeme za příjemné chvíle, a hlavně za zdravé dobroty Atelieru Kupa. Královny kuchyně, Marcelku ve spolupráci s výživovou poradkyní Ivetkou, podpořila Milka top produktem Aloe vera, který skvěle nastartuje každý den.
Vaření, zdraví a chuť zkrátka mohou jít jednoduše dohromady. Stačí vědět, jak na to.
Chcete se poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Rády Vám prozradíme, na co se zaměřit. 🙂