Pokud přemýšlíte, co koupit za dárek, který bude mít skutečný smysl a seženete jej snadno i na poslední chvíli, jste tady správně. Produkty z finské přírody, které během posledních 25 let v České republice pomohly už tisícům lidí, jsou dárky, které skutečně pomáhají zlepšit zdraví. 

PYCNOGENOL Strong

obsahuje patentovaný extrakt z kůry pobřežních borovic. Výtažek z borovice je významný antioxidant, který pomáhá chránit činnost cévní soustavy a podporuje normální funkci dýchacího systému.

Mezi nejčastější uživatele patří lidé s dědičnými sklony ke vzniku křečových žil, osoby bojující se zvýšenou hladinou cukru v krvi, pečující o cévní systém, ale také sportovci a fyzicky aktivní lidé.

HLEDÁTE TEN PRAVÝ DÁREK?
PORADÍME VÁM
T: +420 724 122 113

MYCELCAPS 

obsahuje patentovanou sloučeninu AHCC® – Professional získanou z mycelií hub Shiitake (mycelium – podhoubí).

Japonské houbě Shiitake (houževnatec jedlý) se přezdívá „perla mezi houbami“, v Asii je již několik staletí vysoce ceněnou, jelikož je zdrojem mnoha látek prospěšných pro organismus, které posilují funkci imunitního systému.

AHCC® je předmětem výzkumů probíhajících zejména v Japonsku (cca 200 studií na 30 univerzitách), na toto téma vyšla řada článků i odborných publikací. Vědci zkoumají účinky AHCC® u vysokého krevního tlaku, u narušené imunity, prokazují jeho význam pro oslabené jedince, rekonvalescenty, lidi ve stresu. 

XYLIACERTABS – přírodní vitamín C

Xyliacertabs obsahuje přírodní vitamín C z tropické třešně aceroly a černého rybízu.

Vitamín C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, zubů, dásní, kůže, cév. Má kladný vliv na imunitu, přispívá k činnosti nervové soustavy. Je užitečný v boji s únavou, zvyšuje vstřebávání železa.

Černý rybíz podporuje vylučování vody a kontrolu tělesné hmotnosti, pomáhá osvěžit organismus.

 

Jaký je rozdíl mezi přírodním a chemickým vitamínem C?

26,6%sleva – vánoční akce
T: +420 724 122 113

Po chemické stránce není podstatný rozdíl mezi vitaminem uměle vyrobeným a přírodním. Vitamin C je stejná kyselina L-askorbová, ať ji získáme z rostlin nebo ji vyrobíme průmyslově. Proč však jsou přírodní vitaminy vhodnější než syntetické? V čem je mezi nimi zásadní rozdíl?

V přírodě se vitaminy vyskytují v komplexu dalších látek, které zlepšují jejich vstřebatelnost a umocňují jejich následnou využitelnost. Vitamin C se v přírodě vždy vyskytuje v komplexu s flavonoidy, které účinek kyseliny L-askorbové podporují. Příkladem může být léčba skorbutu čili kurdějí. Pokud je onemocnění již rozvinuté, pak ho samotný vitamin C bez podpory přírodních flavonoidů nevyléčí, vždy je nutno podávat i citrónovou šťávu, nebo vitamin C doplněný formou extraktů z rostlin. Výrobky z aceroly obsahují obrovské komplexy kyseliny L-askorbové s flavonoidy, takže mají mnohem obsáhlejší účinky než vitamin C vyráběný uměle.

Chcete využít mimořádné vánoční nabídky? Neváhejte mne kontaktovat. 

PaedDrEmília Bury
medicínský reprezentant