Také se v lednu cítíte bez energie a poněkud „větší“? Žádné obavy. Díky zelenému drinku se po novém roce nadbytečná kila rozpustí a svaly zpevní. Stačí vědět, jak na to, a šáhnout po tom, co skutečně funguje.

Díky zelenému drinku ze spiruliny se po novém roce nadbytečná kila rozpustí a svaly zpevní. Spirulina je zázrak, který pomáhá. Volte však kvalitu. Rozhodně se vám to vyplatí.

Připravte si drink nejlépe hned ráno a tak krásně vplujte do nového dne. Jedno z řešení je nahradit jedno jídlo denně tímto nápojem – ideálně po fyzické zátěží. Získáte hodně energie navíc, dostanete spousty důležitých vitamínů, proteinu a minerálů. Látková výměna začne pracovat na plné obrátky a vy se začnete skvělé cítit,“ říká PaedDr. Emília Bury, medicínský reprezentant a specialista na přirozené omlazení těla a mysli.

Tato vysoce koncentrovaná živina obsahuje 70% bílkovin, esenciální aminokyseliny, minerální látky: železo, zinek, hořčík, selen, draslík, křemík, vápník, vitamíny A, B, C, D, E, F, K, a stopové prvky. A to už je pořádná dávka zdraví! Spirulina má totiž stimulační efekt, zlepšuje odolnost proti infekcím, zvyšuje fyzickou vytrvalost, lepší okysličení svalů, revitalizuje vlasy, kůži a nehty. A to je jen začátek.   

Co všechno SPIRULINA dokáže? 

  • bojuje s infekcí i s únavou 
  • bojuje s hladem a ztrátou svalů
  • pomáhá proti povadlé pleti
  • dodává energii a pomáhá zrychlovat trávení

V případě zájmu o tuto 3 miliardy let starou zásobárnu živin jménem Spirulina se tak neváhejte obrátit na ty, kteří vám mohou pomoci.  Více informací zde.

V případě, že neholdujete zeleným nápojům, vyberte si DETOXIS. Stačí 3 dávky Detoxisu a nádherně se vám vyčistí pleť a vy se vnitřně rozzáříte. Správné, vyvážené dávkování surovin je prvotřídní zárukou, že tělo bude moct všechny živiny zpracovat optimálním způsobem.