Trápíte se tím, že byste měli využívat Facebook, Instagram a další online nástroje, a přitom to není „váš šálek kávy“? Lámete si hlavu nad tím, jak rozvíjet své podnikání a jak vztahy s klienty a lidmi v týmu efektivně posilovat i na dálku?  Chcete využívat postupy ověřené v praxi? Pak právě pro Vás je online vzdělávání AKADEMIE SRDCE a náš workshop SÍLA V ONLINE KOMUNIKACI.

Jak to všechno začalo? Kdo je připraven, není překvapen.

Skuteční leadři a pokrokové firmy vědí, že v době ekonomického růstu je nutné investovat do inovací a podpory. Právě proto přišla již před Covidem, v roce 2018 společnost Finclub International s tím, že pro své členy vytvoří nový vzdělávací systém, který bude reflektovat moderní trendy. Hlavní podněty a náměty na ucelený systém přišly přímo od lidí „v terénu“, a to od tří TOP leaderek obchodní sítě Finclubu – Renaty Staňkové, Emílie Bury a Martiny Svozilové. A tak začal vznikat unikátní projekt, který měl v brzké době celosvětové krize nabýt mnohem zásadnějšího významu.

Zatímco v prvním roce vznikla koncepční strategie, v roce 2020 firma pracovala na kvalitním obsahu, který se opírá o bohaté zkušenosti napříč světem. Dnes, v době, kdy se bez online nástrojů a podpory neobejdeme, tak mají tisíce členů (klientů, lékařů a obchodních partnerů) společnosti Finclub zcela k dispozici moderní online vzdělávání, které jim pomáhá nejen prohlubovat vztahy s klienty a rozšiřovat podnikání.

Akademie Srdce nám pomáhá udržovat si pozitivní mysl, učit se, jak správně provést lidi dnešními změnami, jak efektivně komunikovat, ale především jak zvládnout vše, co se dnes kolem nás děje. Věříme, že vše zvládneme my i naši klienti, kterým pomáháme na cestě ke zdraví. Akademie Srdce je systém, který nás učí, jak to zvládnout,“ vysvětluje PaedDr. Emília Bury, medicínský reprezentant a jedna z TOP leaderek obchodní sítě Finclub International v České republice. 

Jak využít AKADEMII SRDCE a další online nástroje? Praktické návody ukáže workshop.

  • Z čeho se online vzdělávání AKADEMIE SRDCE skládá a jak s ní pracovat?
  • Jaké konkrétní praktické postupy doporučují ti, kteří s online vzděláváním ve své síti již pracují?
  • Jak sdílet videa, návody i vlastní náměty tak, aby zaujaly členy sítě i ty, kteří by se mohli stát součástí Finclubu v budoucnu? 

Ve středu 19.5.2021 od 17.00 hod budou na tato témata prezentovat TOP leaderka obchodní sítě PaedDr. Emília Bury, která se rozhodla tento workshop zorganizovat, a autorka online vzdělávání Alice Mazurková. Je úžasné, že AKADEMIE SRDCE a online nástroje s tím spojené už dnes lidé v síti začínají aktivně používat, a věřím, že budou na workshopu sdílet i svou dobrou praxi. Příkladem je určitě hlavně TOP leaderka Martina Svozilová a její lidé v síti, které vede,“ upozorňuje na úspěchy další TOP leaderky Emília Bury.

CHCI SE REGISTROVAT

Kdo jsou ženy, které Vás budou workshopem provázet?

Pro účast na workshopu je nutná registrace předem. Workshop je totiž určen pro 20 – 30 účastníků tak, aby koordinátorky měly možnost se věnovat i konkrétním dotazům účastníků. Workshop je plánovaný na 2 hodiny.

Chcete se zúčastnit? Registrujte se!

Registrovat se můžete do 16.5.2021, a to přes REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ, případně emailem na „bury.milka@gmail.com“.

Nejpozději den před konáním akce vám pak bude zaslán návod, jak se přihlásit.

CHCI SE REGISTROVAT

AKADEMIE SRDCE je pro členy Finclubu zcela zdarma. Co nabízí?

  • odborné informace týkající se zdravotních problémů a jejich řešení
  • koučovací nástroje a videa, které vám pomáhají se posouvat v životě ke svým snům a cílům
  • odborné webináře s lékaři na téma konkrétních zdravotních problémů a s možností konzultovat a ptát se na to, co vás trápí
  • online poradnu s lékaři z našeho lékařského grémia
  • vzdělávací lekce, které obsahují zásadní vědomosti a návody, jak podnikat a zároveň pečovat o lidi kolem sebe
  • vědomosti a znalosti získané za více než 25 let historie společnosti Finclub International

Jak se stát členem Finclubu a co to znamená?

Neváhejte mne kontaktovat. Ráda vám předám detailnější informace. Rozhodnutí je pak již jen na Vás. Těším se na setkání / komunikaci s Vámi. 🙂

PaedDr. Emília Bury
medicínský reprezentant a spoluzakladatelka projektu Harmonie těla a duše

CHCETE SKUTEČNĚ NĚCO ZMĚNIT?
PORADÍm VÁM, JAK NA TO.
T: +420 724 122 113